Verkkotunnus


Osa 3/10 - Varaa nettikaupalle myyvä verkkotunnus.

Tulet tarvitsemaan verkkokaupalle oman verkkotunnuksen - kuten esimerkiksi www.sinunkauppasinimi.fi. Verkkotunnuksen voit rekisteröidä esimerkiksi Ovh-hosting.fi:n tai jonkin muun palveluntarjoajan kautta. Verkkotunnuksen voi myöhemmin yhdistää valitsemaasi verkkokauppapalveluun - liittäminen on suhteellisen helppo tehdä itsekin ja tarvittaessa saat siihen teknistä tukea palveluntarjoajaltasi.

Varaa ajoissa

Teoriassa verkkotunnus ja sähköposti eivät ole pakollisia, koska palveluntarjoaja muodostaa myös ns. teknisen osoitteen kaupallesi (joka on esimerkiksi muotoa kauppasinimi.palveluntarjoajasiosoite.fi). Viimeistään ennen kaupan julkaisemista sinun kuitenkin kannattaa rekisteröidä oma verkkotunnus. Käytännössä se on järkevintä miettiä jo ennen verkkokaupan rakentamista suunnitellessasi verkkokauppayrityksesi liiketoimintaa.

Sähköposti

Oman verkkotunnuksen lisäksi kannattaa avata myös ainakin yksi sähköpostiosoite - kuten esimerkiksi asiakaspalvelu@sinunkauppasinimi.fi. Asiakkaiden on tuolloin helppo muistaa sähköpostiosoitteesi ja yhdessä verkkotunnuksen kanssa se antaa luotettavamman kuvan verkkokaupastasi.

Verkkokaupan sisältö