Verkkokauppa-
pohja


Osa 2/10 - Valitse tarpeisiisi sopiva verkkokauppa-alusta.

Uuden verkkokauppiaan on turvallisinta ottaa käyttöön valmis verkkokauppapohja. Kuukausimaksullisten verkkokauppa-alustojen aloituskustannukset ovat pienet, jolloin sinulla jää enemmän rahkeita oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä markkinointiin.

Valitse sopiva verkkokauppapalvelu

Hyvä palveluntarjoaja kykenee toimittamaan sinulle monipuolisen kauppapohjan, joka sisältää helpot työkalut tuotevalikoiman ja muun sisällön hallinnoimiseksi. Kauppapohjassa on hyvä olla myös myynninedistämiseen liittyviä toimintoja, kuten esimerkiksi mahdollisuus tarjoushintojen esittämiseen tai alennuskuponkien toteuttamiseen.

On aina vaivan arvoista vertailla eri palvelujen ominaisuuksia, jotta löydät tarpeisiisi soveltuvan ratkaisun. Palveluntarjoajat yleensä esittävät sivuillaan kattavan listan ominaisuuksista, mutta kannattaa myös laittaa sähköpostia palvelun asiakastukeen, koska se antaa aina jonkinlaisen viitteen siitä, kuinka nopeasti apua on saatavilla.

Älä hätäile

Se, minkä verkkokauppapohjan valitset, ei ole ensimmäinen asia, joka sinun tulisi tietää. Sitä ennen kannattaa lukea ainakin tämä opas loppuun saakka, jotta osaat hahmottaa paremmin verkkokaupan kokonaisuuden. Sen tiedon pohjalta voit muodostaa listan niistä asioista, joita tarvitset omassa verkkokaupassasi.

Verkkotunnus