Blogi


Verkkokauppaopiston blogi - tarinoita verkkokaupan pitämisestä.

Verkkokauppa-alustan vaihtaminen

Jos nykyinen verkkokauppa-alusta tuntuu kankealta, voi helposti tulla houkutus vaihtaa palvelua. Muutos on todennäköisesti hyväksi pidemmällä aikavälillä, mutta ole tarkkana. Näillä vinkeillä vältät suurimmat virheet verkkokauppa-alustan vaihdossa.

Verkkokaupan sähköpostimarkkinointi

Miten kirjoitat uutiskirjeitä ilman, että ne vaikuttavat roskapostilta? Se on yksinkertaista - palvele asiakkaitasi. Onnistuneen uutiskirjeen lähettäminen on yhtä kuin hyvää asiakaspalvelua.

Blogissa myyminen

Mielenkiintoisia blogeja seuraa usein tuhansia ihmisiä. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että taitavat bloggaajat osaavat kertoa hyviä tarinoita. Parhaimmat bloggaajat saavatkin vaivatta lisätuloja mainosten kautta, mutta myös tuotteiden myynti blogin kautta on tänä päivänä erittäin helppoa.

Kerro asiakkaalle mitä asiakas haluaa kuulla

Haluat varmasti tietää, miten saat muutettua verkkokauppasi vierailijat ostaviksi asiakkaiksi? Se on simppeliä. Riittää, että osaat ajatella niin kuin asiakkaasi ajattelevat ja kertoa asiakkaille niistä asioista, joista asiakas haluaa kuulla.

Asiakaspalvelu chatin avulla

Verkossa myyminen vaatii nopeaa reagointia, sillä nettikaupasta toiseen siirtyminen on asiakkaalle erittäin helppoa. Live-chatin avulla onnistut auttamaan asiakkaitasi nopeasti, tehokkaasti ja ennen kaikkea ajoissa.

Esittele tuotteet kunnolla

Verkkokaupan olennaisin osa, tuotetiedot, jäävät harmillisen usein aivan liian pienelle huomiolle. Hyvien tuotetietojen toteuttaminen on yksinkertaista - pyri ajattelemaan asiakkaidesi tavoin ja järjestele tuoteryhmät helposti selattaviin kategorioihin.

Mitä verkkokaupan perustaminen maksaa

Ehkäpä suurin kysymys verkkokauppaa perustettaessa on sen hinta. Verkkokauppa on aika iso kokonaisuus, joten sille on vaikea määritellä yksiselitteistä kustannusarviota.